Villa in rural environment.
By putting the pieces of the puzzle together in a very rational way, considering: orientation, circulation,.. a very interesting story unfolded.In search of an exact balance of privacy and illumination, two simple volumes collided. Simplicity and pureness became the thread running trough the entire story.The very clear shapes and lines create the desired effect of a building wanting to be introvert from the outside and extrovert from the inside. As a result we get a visually and organizational pure and balanced house.
Status: building in progress


Nieuwbouw van een vrijstaande villa in landelijk gebied.
Door het programma op plan erg pragmatisch als een puzzel op de juiste plek te leggen qua oriëntatie en circulatie, onstond een erg interessant verhaal. Door de zoektocht naar de juiste lichtinval per ruimte en privacy op de gewenste plaatsen schuiven twee eenvoudige volumes in elkaar. De eenvoud en zuiverheid werd een leidraad in het hele verhaal. De duidelijke belijning en zuivere vorm geeft een combinatie van gewenste open- en geslotenheid in zijn gevels, alsook in het plan en zijn interne circulatie. Een erg afgewogen woning, met een puur karakter zowel in uitzicht als in gebruik, werd het beoogde resultaat.
Status: in aanbouw