Extension of a single family house in an urban environment. The existing house had an apparent lack of natural light and an incoherent plan structure. By disassembling the plan and it's functions, a very straightforward solution sprung to mind. By adding a small extension to the building, we were able to provide a plan were every space got his designated function and vice versa.
Status: finished

Uitbreiding en verbouwen van een rijwoning in stedelijke context. De bestaande woning had een erg onlogische indeling met kamers zonder rechtstreekse lichtinval. Door het plan door elkaar te schudden kwam een erg eenvoudige oplossing naar voren. Een kleine uitbreiding achteraan kon ervoor zorgen dat alle ruimtes een duidelijke invulling kregen. De nieuwe achtergevel is eigenlijk één groot raamkader, met twee gesloten delen waarvan één openschuivend als brede toegang tot de tuin.
Status: opgeleverd